Anmeldelser

Elever og forældre udtaler om forløbene hos LyLæSta
Uden Lisa var Villum ikke rykket så hurtigt som han har gjort.


På 10 måneder har vi været igennem 2 forløb og det har været den bedste gave vi har kunnet give Villum. Han læser så flot og sikkert nu, og hans trivsel er blevet så meget bedre.

Han er gået fra 0-100 og vi er simpelthen så stolte af ham.


Han tror nu så meget på sig selv, at han tør give sig i kast med bøger som kan være udfordrende, kun fordi han nu har en lyst til at prøve og en lyst til at øve sig og blive bedre.

Det er hårdt forældrearbejde, men det hårde slid bærer virkelig frugt.


Vi kan på det varmeste anbefale alle med læsevanskeligheder at tage kontakt til Lisa. Hun er guld værd!


Tak kæreste Lisa for at holde os til ilden. Du vil altid have en særlig plads i historien om hvordan Villum lærte at læse


Lotte Sonne Sørensen 22/11-2023
Lisa hjælper på fineste vis læse- og lydudfordrede elever i at forstå læsning på en sådan måde at det bliver logisk og giver mening for eleven. Udover hendes faglige kompetencer er hun meget positiv og læring foregår uden stres og den store frygt for at fejle.


Helene Es Stenrud 8/10-2021
Min datter har på halvt år lært mere end i de første 5 år i skolen, takket være Lisa. Det var hårdt arbejde, hvor både min datter og mig skulle bruge mange timer på lektier og læsning før vi mødte op.

Jeg fik selv lært mange små regler som gør det nemmere at navigere i det danske sprog. Selvom jeg synes at jeg har lært dansk sprog for 25 år siden så var der stadig mange små ting jeg manglede. Kæmpe tak til Lisa for hendes forståelse, varme og hjælpsomhed. Du er god til at formidle ting og lære fra sig og det gjorde nemt at huske og lære

Lejla (min datter) Lisa er virkelig en god lærer, som lærer en at læse på en sjov måde. Man lærer at læse på en god måde, hvor man ikke kun laver kedelige opgaver. Lisa har givet mig lyst til at læse og tro på mig selv, at jeg kan klare alt. Tusind Tak Lisa - jeg vil altid huske dig

Min datter har på halvt år lært mere end i de første 5 år i skolen, takket være Lisa. Det var hårdt arbejde, hvor både min datter og mig skulle bruge mange timer på lektier og læsning før vi mødte op.

Jeg fik selv lært mange små regler som gør det nemmere at navigere i det danske sprog. Selvom jeg synes at jeg har lært dansk sprog for 25 år siden så var der stadig mange små ting jeg manglede. Kæmpe tak til Lisa for hendes forståelse, varme og hjælpsomhed. Du er god til at formidle ting og lære fra sig og det gjorde nemt at huske og lære

Lejla (min datter) Lisa er virkelig en god lærer, som lærer en at læse på en sjov måde. Man lærer at læse på en god måde, hvor man ikke kun laver kedelige opgaver. Lisa har givet mig lyst til at læse og tro på mig selv, at jeg kan klare alt. Tusind Tak Lisa - jeg vil altid huske dig❤️


Selma Burek Dajic 1/9-2021Lisa får vores varmeste anbefalinger Det absolut bedste vi nogensinde har gjort for vores søn.

Fra at være næsten "ordblind" til i dag, hvor han står på toppen af læsetrappen på kun 12 måneder. Nu er han fuld af selvtillid og gå på mod. Det har virkelig krævet HÅRDT arbejde og dedikation fra hele familien. Hvis man selv er klar og villig til at gøre en indsats kan et forløb hos Lisa virkelig flytte bjerge. 1000 tak for hjælpen. Lisa du er en stjerne! 🌞


Louise Stavensø hansen 29/6-2021Vi har haft vores datter hos Lisa for anden gang. Hun bad selv om at komme tilbage, hvilket siger meget om hvor god en underviser Lisa er. Vores datter er nået dertil at hun nu læser for hyggens skyld og hun er også nået langt med stavningen igennem denne metode, det har virkelig rykket hende. Vi kan på det varmeste anbefale metoden og Lisa


Kenneth Lau 23.11.2020
Jeg har haft et forløb hos Lisa med min søn på 8 år. Han var ked af at gå i skole og kunne ikke knække læsekoden.

Med hjælp fra Lisa kan min søn nu læse små lette bøger, er blevet glad for at gå i skole og bliver ikke ked af det når der skal laves lektier.

Jeg kan varmt anbefale Lisa, hun er sød, omsorgsfuld og meget engageret i sit arbejde.

Hun har ikke kun undervist min søn, men ligeså meget mig, så jeg nu har redskaberne til at hjælpe og støtte min søn i hans udvikling.


Lene Theill Baunehøj 22/9-2020


Gustav passed med fuld gas hertil aften.

120 ordsmester i alkalær hos Lisa en super dygtig og meget sød underviser som fik hakket lyde og bogstaver i vores allesammens hoveder men især Gustav.


Martin Jeno 18/5-2020

✳️✳️✳️✳️✳️


Jeg kan varmt anbefale privatundervisning hos Lisa.
Undervisningen hos Lisa er den bedste beslutning vi har taget længe for Vores søn på 9 år. 😃 .
Han er vokset er meget og bliver glade ❤️
Han tror på sig selv og er stolt over ved kunne læse på det niveau. Han er. Og han læser hurtigt på lyden ord nu.
Jeg går sammen han og myr (en bog fra skolen) for den første bande og læste den for sin lille bror, det er aldrig sket før i de 4 år han har gået i skolen 🥰 det var det sidste han ville vælge ved lave. Det var et stort øjeblik, lige så stort som da han tog sin første skridt 😍 Jeg var lige ved ved tude af glæde.
❤️ ja til dig Lisa ❤️ - og alt det du gør og kan med alkalær.
Jeg er så glad for jeg har venner og bekendte der har / har haft deres børn i forløb hos dig.
Jeg har været så fortvivlet over hvordan han skulle klare skole og uddannelse ,?
- Når han har haft så meget ved at læse og stave. Og jeg kan ikke læse skolen / kan stille nok på.

Mænd allerede nu efter det første forløb med de søde ord, jeg er fortrøstningsfuld og tror på han kommer til at klare sig. Kampene er der, (mest fordi han er træt) mænd de er mindre og han glæder sig til han skal lave alkalær.
Han er stolt når han læser nu og siger: Jeg er jo blevet er gud til at læse, det er en succes, og det er på blot 3 måneder.
Vi glæder os til de næste forløb også med de udfordringer det kommer til at gi, det er hått arbejde, mænd det er så givet og det hele værd, når du ser hvor meget selvværd det giver ham og han mærker det er nemt han kan det og er gud nok og føler sig ikke dum og anderledes blot.
Han har succes med alkalær og Lisas måde at møde ham på det fantastiske, hun har en tålmodighed og den fedeste måde at undervise på, hans lærer kan også meget af det selv.
Det er dejligt ved mærke hos Lisa brænder for at lære børnene ved læse og stave.
Jeg kunne blive ved med at skrive rosende ord om dig Lisa, og han er så lykkelig for vi har lært dig ved kende  og glæder os til de næste forløb hos dig 🥰


- Mette Madsen D. 6/5-2020


Har haft forløb hos Lisa igennem 18 måneder med min dreng Oliver. Gennem dette forløb har jeg selv oplevet at hvor svært endeligt det danske sprog er. Har set hvilken KÆMPE udvikling Oliver har haft hos Lisa. Fra at det var en kamp med mange skænderier, tårer og frustrationer med at lave lektier og læse til at nu har Oliver motivationen til at gøre det sammen med mig og det er gode oplevelser vi har sammen.
Selv har jeg da også brugt mange af de teknikker man lærte hos Lisa når man skulle sidde og f.eks dokumentere sit arbejde eller skrive oplæg til andre kollegaer.

Jeg kan varmt anbefale Lisa Tørnqvist til at kunne hjælpe dit barn eller børn til at få succes med at lære at stave og læse.


Brian Koefoed Hansen 10/2-2020
Vores 8 årige dreng startede i 2. klasse i Danmark i august 2019. Han er født i Canada, mens min mand og jeg er danskere. Han har gået i fransk skole i Canada. LyLæSta og Lisa blev anbefalet af flere af vores venner i forhold til at lære at læse, og jeg må sige, at vores søn allerede er nået meget længere end vi turde håbe på.

I Canada krævede det ugentlig talepædagog og ekstra hjælp til bare at lære lidt læsning på fransk. I de 3 år han gik i skole derovre nåede han ikke meget længere på fransk, end hvor han er nu efter få måneder med LyLæSta på dansk.

I Canada var de meget insisterende på at han havde brug for en talepædagog, men vores erfaring er nu, at han bare havde brug for en metode til at lære at læse, som ikke går ud på at huske udenad. I stedet bruger han nu en metode, hvor han faktisk lærer at læse uden at skulle huske de enkelte ord udenad. Og det fede er, at han hurtigt kan læse små sjove bøger - og ikke de dårlige "ikke alderssvarende" bøger, som han blev præsenteret for i Canada og som kun mindede ham om, at han var bagud med læsning. LyLæSta giver fantastisk mening (også for os som forældre), og det er sjovt for barnet at lære at læse. Vi er så, så, så glade og taknemmelige for, at vi har fundet dette system, og kunne jeg give 100 stjerner, så ville jeg gøre det. Hvis det ikke var for Lisa og LyLæSta, så havde vi ikke en så glad dreng, som vi har nu!

Har du et barn som vores, som ligesom vores er udfordret på at lære udenad (fordi det er svært at lære udenad, når der ikke er noget at hægte det op på), så lover jeg dig, at dit barn hurtigt vil få styr på læsning. Men husk det kræver commitment fra hele familien.

Ulla Pedersen. D. 14/10-2019Stor tak til dig, Lisa😀
Jeg har netop læst en fagartikel sammen med min datter Maria. 👏🏻😀 Hun læser helt ubesværet alle ord også de svære.💪🏻😀
Vi er dig evigt taknemmelige, fordi Maria nu har fået redskaberne og selvtilliden, så hun kan læse de tekster, hun vil.😀
Hvor er det vildt, at privatskolen testede hende ordblind - når hun slet ikke er det!
Tak, Lisa😀💜
Vi glæder os til det fortsatte samarbejde 👏🏻😀


Jette Kirk Jensen D. 8/6-2019Jeg kan klart anbefale Lisa. Hun har en indlevelse og en forståelse for at tackle min dreng og hans udfordringer. Han har fået lysten og motivationen til at læse, men han mangler stadig troen på sig selv. Den er jeg sikker på kommer med "Drille ord 2", som vi snart fortsætter med. Tak for hjælpen og vi glæder os til snart at komme igen 🙏🏼❤️


Pia Lindehøj Hansen D. 23/4-2019Lisa skaber et trygt rum for ny læring hvor børn tør at prøve kræfter med nye metoder og værktøjer som er super brugbare i hverdagen. Læringen vil følge resten af min datters og mit liv. Tak ❤️


Dorthe Christensen D. 1/2-2019Lisa er eminent til at motivere. Vi har oplevet vores søn udvikle sig og ikke mindst få succes samt få modet til at læse/stave igen. Tusind tak Lisa og han er klar til et nyt modul.


Maj Parsberg Oryé D. 12/9-2018 Min datter har haft Lisa i skolen. Lisa er dygtig til at lære fra sig qua sin faglighed, forståelse for hvor ens barn er, god til at motivere til udvikling og er samtidig lyttende og smilende.
Så har dit barn brug for hjælp - så tvivl ikke - ring til Lisa


Anja Schou-Schmidt D. 12/9-2018Tusind tak til Lisa, for alt den hjælp, du har givet Louise og det utrolige løft, i læsning samt stavning, du fik flyttet vores stjerne fra 02 til 10.
Alt det hun ikke har fået, på de 10 år i folkeskolen, fik hun hos dig på et halvt år, dette skal du havde et stort tak for, tænk at man kan flytte en pige, på lidt tid med så stor kraft ❤️❤️


Celina Winberg Nielsen D. 15/6-2018


Min datter Anna på snart 10 år startede hos Lisa i august 2017. Den gang læste hun max ord på tre bogstaver og kunne ikke ordenes lyde. Hun havde store læseproblemer.

Det er nu 6 måneder siden. Anna kan stort set læse alt. Og ikke mindst er hun blevet vild med at læse. Så der bliver ædt mange bøger.

Vi er lige startet på 3. Modul. For nu skal stavningen også bare sidde i skabet og så kan 4. klasse bare komme an.

Stor tak og stor ros til Lisa. Metoden virker og Lisa formår at servere den på den bedste måde og møde børnene på deres niveau. Vi har nydt alle timer hos hende ❤️❤️


Carina Ernebjerg D. 24/3-2018


Alkalær kurset ”Søde ord” hos Lisa har gjort at vi nu har en dreng med et kæmpe selvtillidsboost. Han føler nu at han kan rigtig mange ting, med de bokstaver der før drillende ham så meget.

Kan ikke rose Lisa nok. Vores søn Valdemar er udfordret med en autisme diagnose. Lisa ser og hører Valdemar der hvor han er. Hun er super dygtig til at guide og undervise ham ( og mig).
Du er guld Lisa. ❤️

Det er fantastisk som Valdemar har udviklet sin læsning gennem Alkalær forløbet.
Det har været så godt for han selvtillid. Jeg elsker hans stolte blik når han læser op for os.
Valdemar har rykket sig så meget, og han er top motiveret i at tage fat på næste modul.
Som forældre bliver man indraget i hvordan man skal læse med sit barn. Det giver stort ejerskab på fælles ”projekt læsning”. Valdemar vokser med mindst 10 cm hver gang han har været hos Lisa. Tak for dig Lisa. ❤️

Karen Winther Tjørnelund D. 23/3-2018Lisa er en stjerne!

Så kort kan det siges, men skal jeg uddybe lidt, kan jeg tilføje, at Lisa har formået ikke bare at lære vores søn bogstaverne og deres lyde og hvordan man sætter lydene sammen til ord, men også at finde og holde fast i læseglæden. Julius er altid glad og fuld af læse-gå-på-mod, når vi har været hos Lisa.


Lisa har været god til at motivere og lytte samt ikke mindst hjælpe til med konkrete råd til at løse op for konflikter undervejs. Julius har fået helt styr på alle lydrette ord og er godt i gang med næste forløb, hvor Lisa forklarer drillelydene, så det giver mening for ham. Selvom Julius er blevet testet ordblind for nylig er vi nu helt sikre på, at han kommer til at lære at læse, og bedst af alt: det er han også selv.


Også i skolen kan både lærere og klassekammerater se hans store fremskridt, og han får jævnligt ros og anerkendelse for sin flid, læselyst og store fremgang. Det er altså en hel anden snak end for bare et år siden!


Herhjemme er vi gået fra, at lektielæsning var forbundet med frustration og ærgrelse til nu, hvor vi hygger os med lektierne og får en dejlig følelse af at lykkes i fællesskab, fordi vi hos Lisa har fået de rette redskaber til at knække læsekoden.


Signe Borregaard Rasmussen 19/6-2023
Begge mine børn har nu gennemført et forløb hver hos Lisa - og hold nu op er stor udvikling der er sket på meget kort tid. 

Lisa formår at skabe en tidlig tillid og give børnene en kæmpe rygsæk med selvtillid med på vejen.

Vi kom for 6 måneder siden med en datter med skoleangst, der ikke kunne klare en hel uge i skolen uden flere sygedage, til nu at være glad or at gå i skole igen - TAK  


Chanette Søster Christianen 28/2-2022

Er du voksen og lærte aldrig rigtig at læse?

Det kan du sagtens!!

Hos Lisa lærer du det efter Alkalær metoden. Lisa underviser dig på en sjov, tryg og personlig måde. 

Hver dag bliver en sejr for dig.

Sæt igang - Tøv ikke - Ring Lisa op NU!!!


Tina Pernille Dahl 30/1-2022
Vores søn har haft fornøjelse af at gennemføre forløbet vedr. Drilleord hos Lisa/LyLæSta.

Vi har en søn, som virkelig trængte til hjælp med at få knækket koden til læsning og stavning. Vi kontaktede Lisa, og ved første besøg kunne vi mærke, at det var det der skulle til.

Forløbet har været sjovt, lærerigt og til tider hårdt for os alle, for man kommer ikke sovende til det. For os krævede det blandt andet, at selvom vi er en delt familie, at vi satte fælles front og gjorde hvad der skulle til for at hjælpe vores søn uanset i hvilket hjem han var.

Og her 1½ år efter kan vi kun sige, at det var det hele værd også selv om det kostede en del, men hvad gør man ikke for sine børn.

Efter at vores søn har gennemført forløbet, mangler han nu kun rutinen i at læse, for at være fuld på højde af sine klassekammerater og den er han godt i gang med at tilkæmpe sig.

Han har lige læst en bog (262 sider med tekst og illustrationer) på kun 3 dage – vi er så stolte af ham.

Vi skylder Lisa mere end hvad en simpel tak kan dække og hun får de varmeste anbefalinger fra os alle tre.


Christina Hjorth Holserbroe 29/7-2021
Andrea går i 7. kl. og havde før forløbet svært ved at læse højt og forstå det hun læste.

Efter otte gange med Lisa har Andrea fået mere selvtillid omkring at læse højt - hun tør nu læse højt for klassen.

Andrea er også blevet hurtigere til at læse og har lært flere ord.

Det har været en positiv oplevelse for både Andrea og hendes forældre, når man kan mærke at det hårde arbejde giver pote.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Lisa da hun er kærlig og forstående og samtidig giver en et skub fremad.

En stor tak herfra


Celine Chabre Holm 22/9-2020

Kære Lisa - tusind tak for din tid med Saim❤. Du har været motiverende, støttende og inspirerende hele vejen🤓. Da vi startede forløbet, havde jeg en dreng der var SÅ ked af det. Han var lige blevet testet ordblind og hans selvværd lå helt i bund. Han hadede ekstraundervisningen på skolen og kunne hellere ikke se ideen i at starte hos dig. Han følte næsten at han blev straffet for at være ordblind. Vi aftalte derfor, at han kun skulle gå hos dig, mens han gik i 6. klasse. Heldigvis, lidt efter lidt, steg hans selvtillid i takt med hans læring. Med lidt bestikkelse fra Mac D 🍔🍟 og din opbakning 👩🏻‍🏫, har vi fået vendt hans syn og ændret hans interesse. Nu har jeg en dreng, der har rykket sig både i stavning og i læsning. Og det bedste er, at han nu har fundet ud af hvor meget han egentlig lærer af det og vil gerne fortsætte med Stavekurset (også efter 6. klasse) 👏🏼. Så endnu engang tak ❤ - og vi ses eller snakkes, når han er klar igen💪🏼 (forhåbentlig efter sommerferien🤞🏻🌞😎)


KH Sajila❤  D.30/6-2020


Det er det hele værd! På tre måneder har vi set resultater vi ikke troede var mulige. Vores dygtige teenager har fået selvtillid, staver som en ørn, og er nu motiveret for dansktimerne. Han griber selv en bog og læser løs. Lisas kompetencer, personlige tilgang og dejlige væsen er uvurderlige! Jeg kan kun varmt anbefale Lisas undervisning - det er aldrig for sent og resultatet er fantastisk.


Heidi Lund 4/11-2019


Vi har oplevet at have en datter der har udviklet sig enormt meget i dette forløb. Både på læsning og lytning men virkelig også personligt. Hendes tro på sig selv er vokset og det kommer til udtryk i alle aspekter af hendes liv. Det har som forælder været fedt også at lære en ny måde at lære at læse på. Og med et positivt perspektiv og faste holdepunkter.😊


Maria Lau 24/10-2019Begge vores drenge går hos Lisa. Og hvor er vi dog glade for dét! Og endnu vigtigere; børnene elsker at komme hos Lisa! ❤️
Vores ældste søn på 10 år læser godt, men stavningen var han udfordret på - så startede han hos Lisa og sikken udvikling! Han staver så fint, læseglæden er blevet større og næsten vigtigst; han har fået troen på sig selv! 
Vores yngste søn på 6 år går hos Lisa for at komme godt fra start i skolen. Han er i dag blevet Søde-ords-mester og denne investering har givet en rolig start på den store faglige verden, de møder, når de kommer fra børnehaven og til skolen. Der er ro omkring læsning og stavning, og det skaber automatisk mere tid og overskud til at lære at blive et skolebarn. 
Kan så varmt anbefale Lisa, som gør læring til en leg og motiverer og inspirerer. 
Tak for dig, Lisa!


Veronica Sophia Fuursted Bess D. 15/5-2019Har lige afsluttet et forløb . Det er en super god og hyggelig undervisning man får 😊 Jeg vil anbefale det 😊 .... får fem ✳️✳️✳️✳️✳️


Malene 31 år.  D. 1/2-2019Det har været en fantastisk oplevelse❤ især for Louise og os som forældre. 
Frustration når ens barn ikke kan læse både hos barnet og de voksne. Men med denne læreform ændres motivationen da det er en sjovere måde at lære lydene på, samt barnet er i konkurrence mod sine forældre da vi som voksne også skal lære det😊 nyt for alle. 
Vi er i dag rigtig glade for investeringen i tiden i læsningen samt haft super duper samarbejde med Lisa. Det har været hårdt, men hårdt arbejde lønner sig. 💪Tak for hjælpen Lisa. Vi har idag en datter som er glad og stolt over nu at kunne læse. Husk der stadig skal læses skrives øves hver dag.
Glædelig jul og godt nytår🤶🎅❤


Anjacicilie Pernille Mejer D. 10/12-2018Min søn har netop afsluttet forløbet med “Drilleord” hos Lisa

og har udviklet sig enormt meget i forhold til sin læsning og stavning. Vigtigst oplever vi, at han har langt større tro på sig selv og han tror nu også selv på, at han kan læse, hvor han tidligere følte sig utilstrækkelig. Tilgangen med struktureret undervisning, fantastisk og positiv energi og motivation er enestående og har udviklet vores dreng. Vi er utrolig glade for forløbet hos Lisa og giver de bedste anbefalinger


Mia Østergaard Andersen D. 2/9-2018Da jeg begyndte hos Lisa sidste efterår, var det mere et eksperiment. Jeg kunne allerede læse og stave - men på alle mulige andre sprog end dansk. Min viden om det danske sprog var meget begrænset, og jeg havde rigtig svært ved at udtale mange lyde og finde den korrekte stavning til alle de nye ord, jeg lærte hver eneste dag.

Så gik vi igang med Alkalær, og efter et halvt år må jeg sige, at jeg kæmper meget mindre med udtalen og stavningen ❤️ Alkalær gav mig rigtig mange godehuskeregler - ikke de lange, kompliserede til voksne, men de korte, sjove til børn, som er meget nemmere at huske.

Selv om jeg stadig har nogle udfordringer, har jeg fået en masse viden af Lisa - og mange korte historier til at øve mig med. De er selvfølgelig skrevet til børn, men det er altid sjovt at læse dem. Hver bog har fokus på en bestemt lyd og indeholder derudover nogle ord, jeg ikke har hørt endnu. Det kunne ikke være mere praktisk for én, der er igang med at lære dansk ❤️
Jeg har nydt alle timer hos Lisa og glæder mig meget til resten af kurset. Der er så meget læring, motivation og ros i timerne med Lisa, og masser af grim og smil på læberne.

Jeg kan virkelig varmt anbefale timerne med Lisa til børn med læse- og staveudfordringer, men ihvertfald også til alle dem, der lærer dansk som andet- eller fremmesprog!

Tak for alt det, du har lært mig indtil videre ❤️❤️❤️ (og for din tålmodighed med min tysk mund, som ikke altid vil, som den skal her til lands ❤️


Viktoria Fra D. 27/4-2018 


"Det er sjovt og spændende. Jeg har lært at læse og stave bedre. Jeg kan godt anbefale Lisa som lærer, hun er sød og god."


Nicolai 6 klasse. D. 18/3-2018


"Alkalær har vist fantastisk fremskridt i min søns læsning og stavning. Han kan nu læse de fleste ord i varierende tekster. Når han møder et vanskeligt ord bruger han de startegier han har lært og kommer frem til det rigtige ord. I forbindelse med stavningen, har han fået en helt anden forståelse for ordets opbygning og kan stave langt flere ord korrekt nu. Undervisningsformen, hvor der er en gennemgående forældre med til undervisningen fungerer super godt. Det giver mig en mulighed for, at kunne hjælpe min søn. Før undervisningen havde jeg vanskeligt ved at hjælpe ham med lydene mv., da min generation har lært at læse og stave på en helt anden måde. Alkalær har også være lærerigt og interessant for mig. Lisa er en fantastisk lærer, hun møder min søn, hvor han er og får skabt et rigtig godt læringsmiljø, men engagement og humor. Alkalær er noget af det bedste, vi har gjort for vores søn - det har virkelig givet ro i maven og troen på, at han nok skal lære at læse og skrive rigtig godt."


Maj, mor til Nicolai D. 18/3-2018